Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dit is niet het leven dat ik heb besteld
Dit is niet het leven dat ik heb besteld
De moderne mens is gewend op zijn wenken bediend te worden. Met één muisklik kan alles besteld worden, van kakkerlakkensprays tot alpinopetjes en van diepv... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Na veel mislukte dates heeft Fatima een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen da... »
 
 
 
 
 

Sigmund weet wel raad met werkstress
Sigmund weet wel raad met werkstress
Dokter Sigmund reageert al zijn werkstress af op zijn patiënten, daarom is het begrip burn-out hem persoonlijk onbekend. Als kleine ondernemer zou het echte... »
 
 
 
 
 

Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Handjes thuis, dokter Van Swieten!
Hartchirurg dokter Van Swieten en plastisch chirurg dokter Bernard spelen al jaren de tweede viool in de dagstrip en tv-serie S1ngle. Maar dat moet maar eens... »
 
 
 
 
 

De grap is rond
De grap is rond
Spaan geeft punten 6- Gerrit de Jager Als iets opvalt bij De Jager is het zijn overdaad. Waar een ander het afkan met twee plaatjes, of zelfs één, zit De J... »
 
 
 
 
 

Stampede!
Stampede!
De komische western Stampede! was de eerste strip van de jonge tekenaar Peter de Wit. Geïnspireerd door Amerikaanse krantenstrips als Roodoog, De Tovenaar v... »
 
 
 
 
 

S1ngle love
S1ngle love
Fatima is verliefd op Harold. Maar dan komt de mysterieuze Tim in haar leven en wordt ze ook op hem tot over haar oren verliefd. Ze kan niet kiezen, maar gel... »
 
 
 
 
 

Zesentwintigste sessie
Zesentwintigste sessie
De diversiteit in Nederland neemt toe en dat ziet dokter Sigmund terug in zijn praktijk. De wachtkamer is heden ten dage gevuld met transgenders, goedgelovig... »
 
 
 
 
 

S1ngle | SOS
S1ngle | SOS
Verpleegsters Fatima, Nienke en Stella zijn de populairste singles van Nederland. In hun dromen dompelen de dames zich onder in een zee van mannen in de hoop... »
 
 
 
 
 

Sigmund twintigste sessie
Sigmund twintigste sessie
De kleine therapeuter uit de Volkskrant verstaat alweer twintig sessies lang de kunst van het analyseren, kleineren en visiteren van zijn patiënten. Maar do... »