Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Leren signeren
Leren signeren
Leren Signeren is een stap-voor-stap handleiding voor schrijvers, dichters en tekenaars om signeersessies zo aangenaam en succesvol mogelijk te laten verlope... »
 
 
 
 
 

S1ngle Swipe
S1ngle Swipe
Na veel mislukte dates heeft Fatima een tinderdate met statisticus Dirk. Met behulp van spreadsheets en cirkeldiagrammen weet hij haar ervan te overtuigen da... »
 
 
 
 
 

Sigmund negentiende sessie
Sigmund negentiende sessie
Dokter Sigmund is de beste therapeut ter wereld. Hij is klein, kaal, dik, gehandicapt en kan geen meisje krijgen. Als u als patiënt tegenover hem zit, voelt... »
 
 
 
 
 

Sigmund
Sigmund
 »
 
 
 
 
 

Sigmund zevenentwintigste sessie
Sigmund zevenentwintigste sessie
Emoties zijn dokter Sigmund niet vreemd. We zíjn immers onze emoties, nietwaar? In de psychologie kennen we vijf basisemoties, de vijf B's: bang, boos, bedr... »
 
 
 
 
 

DSM
DSM
De tijd dat je als arts iemand simpelweg gek konverklaren ligt ver achter ons. Tegenwoordig is iedereen speciaal. De gekken eisen allemaal hun eigen persoonl... »
 
 
 
 
 

Matsuoka Gilles de Geus 03 integraal
Matsuoka Gilles de Geus 03 integraal
Wat Asterix is voor de Romeinse veroveringstochten in Frankrijk, is Gilles de Geus voor de Tachtigjarige Oorlog. Deze strip, van de Nederlandse striptandem H... »
 
 
 
 
 

Sigmund negenentwintigste sessie
Sigmund negenentwintigste sessie
De praktijk van dokter Sigmund wordt bevolkt door uitbehandelde patiënten, meeroudergezinnen, oude mensen die met zaken zitten die maar niet voorbijgaan en ... »
 
 
 
 
 

S1ngle style
S1ngle style
Elle Magazine, pas op! Vogue, aan de kant! Hier komt S1ngle Style, met de beste lijfstijl, eh... lifestyle voor iedere single. Stijliconen Stella, Nienke en ... »