Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Waar is Rémi
Waar is Rémi
 »
 
 
 
 
 

Opa is lief
Opa is lief
Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. »
 
 
 
 
 

Ik hou zo van het leven
Ik hou zo van het leven
Na En dan troosten wij elkaar (over afscheid), Een kus op je neusje (over zwangerschap en geboorte) en Ik lees de liefde in je ogen (over liefde en hartstoch... »
 
 
 
 
 

Brulbaby's
Brulbaby's
Storm is al acht en hij is niet gek! Als zijn vader en moeder verliefd op de bank zitten en hem een nieuwtje willen vertellen, weet hij al meteen hoe laat he... »
 
 
 
 
 

Morgen komt de zon weer op
Morgen komt de zon weer op
Wolken vangenKom, dan gaan we wolken vangenmet mijn vaders vlindernet.Zachte, witte wattenwolkenvoor ons eigen hemelbed.Welke wil je, die of die?Weet je wat,... »
 
 
 
 
 

Een kus op je neusje
Een kus op je neusje
gedichten van Mieke van Hooft over zwangerschap en geboorte »
 
 
 
 
 

Olivier en het Brulmonster
Olivier en het Brulmonster
- Over logeren bij oma en opa<br/>- In de pittige illustraties blijf je leuke details ontdekken<br/><br/>Spannend bedtijdverhaal met een grappige ontknoping.... »
 
 
 
 
 

Dag oma
Dag oma
Er is iets heel jammers gebeurd: oma is doodgegaan. Lieveke is erg verdrietig. Slak, Vlinder, Hommel, Muis, Kikker en Mier troosten haar met mooie herinnerin... »
 
 
 
 
 

Omdat weggaan niet bestaat
Omdat weggaan niet bestaat
Gedichten gedenken gestorven geliefden<br/><br/>Ik zie je in de zonnebloemen.<br/>Ik hoor je in een kind dat lacht.<br/>Ik ruik je in lavendelvelden.<br/>Ik ... »