Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lente
Lente
Het is lente. De zon kietelt in Cezars ogen en ze geeft kusjes op Nellies wangen. Maar wat kriebelt er op de rug van Cezar? Heeft hij echt lentekriebels?  »
 
 
 
 
 

Een kus op je neusje
Een kus op je neusje
gedichten van Mieke van Hooft over zwangerschap en geboorte »
 
 
 
 
 

Het vonkt in mij
Het vonkt in mij
nog boordevol met slaap / getik van regen op het doek<br/>ach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoek<br/>ah mooi, denk ik en ik plof terug / pa... »
 
 
 
 
 

Vader verliefd
Vader verliefd
De vader van Bobby-Boy gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Zijn zus Lola heeft het al lang door: hij is verliefd! Prima, als hij Bobbie-Boy er maar niet me... »
 
 
 
 
 

Het grote boek van Sebastiaan
Het grote boek van Sebastiaan
Sebastiaan is vijf jaar. Soms loopt alles een beetje anders dan hij denkt. Zo zit hij samen met zijn vriendinnetje Elfie op het stoepje.<br/>`Hihihihi,' giec... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval. Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen.Hij raakt verstrikt... »
 
 
 
 
 

De zingende brulbaby s
De zingende brulbaby s
Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. <br/>Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.<br/>Maar altijd kwam... »
 
 
 
 
 

Ik weet wel dat ik leuk ben!
Ik weet wel dat ik leuk ben!
Lachen Ik moet vandaag zo lachen, vraag me niet waarom. Ik lach me gek en hulpeloos, ik lach me slap en krom. Gierend rol ik op de grond. Mijn lach knalt oor... »