Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het gillende jongetje
Het gillende jongetje
Eefje heeft een nieuwe buurvrouw gekregen, maar ze is er niet helemaal blij mee. De nieuwe buurvrouw is best aardig hoor, dat is het probleem niet. Maar ze h... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval. Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen.Hij raakt verstrikt... »
 
 
 
 
 

De zingende brulbaby s
De zingende brulbaby s
Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. <br/>Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.<br/>Maar altijd kwam... »
 
 
 
 
 

Ik weet wel dat ik leuk ben!
Ik weet wel dat ik leuk ben!
Lachen Ik moet vandaag zo lachen, vraag me niet waarom. Ik lach me gek en hulpeloos, ik lach me slap en krom. Gierend rol ik op de grond. Mijn lach knalt oor... »
 
 
 
 
 

Weg met de meester
Weg met de meester
Sjors, Berrie, Christien en Sevim hebben een spionnenclub opgericht. Als de vader van Sevim merkt dat zijn dochter na schooltijd met Nederlandse jongens spee... »
 
 
 
 
 

De jongen miniboekje
De jongen miniboekje
 »
 
 
 
 
 

Jantje ging ruilen
Jantje ging ruilen
Een gedicht over ruilen, ruilen en nog eens ruilen. Of zijn je éígen spulletjes toch het leukst? Met unieke illustraties van geknipt papier. Vanaf 5 jaar.<... »
 
 
 
 
 

Straatkatten
Straatkatten
Lizzy is weggelopen. Na een flinke ruzie met haar moeder, heeft ze de trein genomen en is ergens in een grote stad terechtgekomen.<br/>Lizzy is boos, heel bo... »
 
 
 
 
 

Hartjes met een kus
Hartjes met een kus
Puck en Arend wonen in twee huizen: soms bij mama en soms bij papa. Maar waar ze ook wonen, overal zijn avonturen te beleven. Puck en Arend lachen, huilen, m... »