Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jantje ging ruilen
Jantje ging ruilen
Een gedicht over ruilen, ruilen en nog eens ruilen. Of zijn je éígen spulletjes toch het leukst? Met unieke illustraties van geknipt papier. Vanaf 5 jaar.<... »
 
 
 
 
 

De zingende brulbaby s
De zingende brulbaby s
Het is zover.. eindelijk krijgt Storm een hond. <br/>Die was hem al een hele tijd geleden beloofd, toen zijn vier zusjes geboren werden.<br/>Maar altijd kwam... »
 
 
 
 
 

Ik hou zo van het leven
Ik hou zo van het leven
Na En dan troosten wij elkaar (over afscheid), Een kus op je neusje (over zwangerschap en geboorte) en Ik lees de liefde in je ogen (over liefde en hartstoch... »
 
 
 
 
 

Oma is lief
Oma is lief
versjes en tekeningen voor alle lieve oma's . Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve oma's. »
 
 
 
 
 

Hartjes met een kus
Hartjes met een kus
Puck en Arend wonen in twee huizen: soms bij mama en soms bij papa. Maar waar ze ook wonen, overal zijn avonturen te beleven. Puck en Arend lachen, huilen, m... »
 
 
 
 
 

Kinderen ontvoerd
Kinderen ontvoerd
 »
 
 
 
 
 

Keet in de klas
Keet in de klas
Wouter zit met de deur op slot boven op het deksel van de wc. Met zijn broek gewoon dicht. Want hij hoeft helemaal niet, maar hij wilde even weg uit de klas,... »
 
 
 
 
 

De boot is lek
De boot is lek
wat is er met de zee?<br/>de zee wil hoog en laag.<br/>de boot gaat op en hop.<br/>de boot is lek.<br/>het gaat mis!<br/><br/>Kor en Kee en Nik zijn met hun ... »