Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lente
Lente
Het is lente. De zon kietelt in Cezars ogen en ze geeft kusjes op Nellies wangen. Maar wat kriebelt er op de rug van Cezar? Heeft hij echt lentekriebels?  »
 
 
 
 
 

Kinderen ontvoerd
Kinderen ontvoerd
Gisterochtend werden rond tien uur twee kinderen ontvoerd. Het betreft twee leerlingen van de Klimopschool: de achtjarige Jeroen Sommer en zijn zesjarige zus... »
 
 
 
 
 

Vader verliefd
Vader verliefd
De vader van Bobby-Boy gedraagt zich vreemd de laatste tijd. Zijn zus Lola heeft het al lang door: hij is verliefd! Prima, als hij Bobbie-Boy er maar niet me... »
 
 
 
 
 

Het gillende jongetje
Het gillende jongetje
Eefje heeft een nieuwe buurvrouw gekregen, maar ze is er niet helemaal blij mee. De nieuwe buurvrouw is best aardig hoor, dat is het probleem niet. Maar ze h... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval. Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen.Hij raakt verstrikt... »
 
 
 
 
 

Het vonkt in mij
Het vonkt in mij
nog boordevol met slaap / getik van regen op het doek<br/>ach nee, denk ik terwijl ik grommend / mijn horloge zoek<br/>ah mooi, denk ik en ik plof terug / pa... »
 
 
 
 
 

De jongen miniboekje
De jongen miniboekje
 »
 
 
 
 
 

Jantje ging ruilen
Jantje ging ruilen
Een gedicht over ruilen, ruilen en nog eens ruilen. Of zijn je éígen spulletjes toch het leukst? Met unieke illustraties van geknipt papier. Vanaf 5 jaar.<... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
De Tasjesdief - (Luisterboek - 2CD) »