Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hier waakt de goudvis / Piratenfeest
Hier waakt de goudvis / Piratenfeest
* Twee titels in een band voor slechts 9,95 (‘omkeerboek’) <br/>* Aantrekkelijk eerste leesboek (voor thuis)<br/>* Goede combinatie: laag in technisch lees... »
 
 
 
 
 

Waar is Ploef?
Waar is Ploef?
Prachtig weer. De zon is warm. De zee ook. Nina speelt met het zand. Knuffelbeer Ploef zit in de schaduw. Het is een leuke dag. Maar thuis schrikt Nina op. Z... »
 
 
 
 
 

Mama is lief
Mama is lief
een boekje met
versjes en tekeningen
voor alle lieve mama's »
 
 
 
 
 

Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje
Maria krijgt een kindje. Ze wiegt het heen en weer. En Jozef geeft het kusjes, wel honderd, of nog meer.<br/><br/>Een eerste kennismaking met het klassieke k... »
 
 
 
 
 

Opa is lief
Opa is lief
versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. Een boekje met versjes en tekeningen voor alle lieve opa's. »
 
 
 
 
 

Stamp stamp olifant
Stamp stamp olifant
De mooiste versjes van Mieke van Hooft<br/><br/>Eén been ooievaar,<br/>dag meneer de wandelaar.<br/>Dag mevrouwtje met de krant,<br/>stamp, stamp olifant.<b... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Sinds de dood van haar ouders woont Laura bij haar opa en oma. Ze heeft het er best naar haar zin, al mist ze haar vader en moeder natuurlijk. Maar haar groo... »
 
 
 
 
 

Raadsels
Raadsels
Desi heeft een nieuwe vader. Sinds Herman bij hen woont, is het veel gezelliger thuis. Dat haar stiefzusje Beertje een kleine huilebalk is, neemt ze op de ko... »