Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dokadeuntjes
Dokadeuntjes
 »
 
 
 
 
 

Welterusten Diewertje
Welterusten Diewertje
Even zwaaien naar de sterren. Snel nog kijken naar de maan. Hé, waar is de zon gebleven? Die is al naar bed gegaan.Een herkenbaar versjesboek over het slaap... »
 
 
 
 
 

Woedend zwart
Woedend zwart
Tom heeft een bijzondere hobby: het beschilderen van oude meubeltjes. Daar is hij liever mee bezig dan met rekenen, waar hij slecht in is. Toch heeft hij het... »
 
 
 
 
 

Annabella krijgt een zusje
Annabella krijgt een zusje
Annabella heeft een zusje gekregen. Tante Pien komt naar Zusje kijken opa en oma tante Floor en de buurman.Maar niemand kijkt naar Annabella ook al kan ze me... »
 
 
 
 
 

Zwijgplicht
Zwijgplicht
Sinds de dood van haar ouders woont Laura bij haar opa en oma. Ze heeft het er best naar haar zin, al mist ze haar vader en moeder natuurlijk. Maar haar groo... »
 
 
 
 
 

De tasjesdief
De tasjesdief
Alex is getuige van een overval.Wat hij ziet had hij beter niet kunnen zien, want voor hij het weet zit hij tot zijn nek in de problemen. Hij raakt verstrikt... »
 
 
 
 
 

De lachende kat
De lachende kat
Toetie, de kat van tante Tup logeert een weekje bij Pepita. Brokjes, plastic muizen, een cd met Toeties lievelingsmuziek, tante Tup heeft overal aan gedacht ... »