Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nooit alleen
Nooit alleen
Bij Aline rijst het vermoeden dat haar man Giel geheimen voor haar heeft. Of laat ze zich door haar ziekelijke onzekerheid op het verkeerde been zetten? Giel... »
 
 
 
 
 

Mij zie je niet
Mij zie je niet
IK WEET HOE DE HEL ERUITZIET Ik ben een nabestaande.Ik ben de moeder van een kind dat werd doodgepest.Ik weet sinds die dag hoe de hel eruitziet en ik heb be... »
 
 
 
 
 

Troostkind
Troostkind
Voor de buitenwereld lijkt het een gewoon gezin, dat het verlies van het jongste kind heeft verwerkt. Maar het ligt anders. Een van hen heeft de kenmerken va... »
 
 
 
 
 

Aangetast en Genadeklap
Aangetast en Genadeklap
Slagen de Metselaers erin weer nader tot elkaar te komen? Zijn ze opgewassen tegen de realiteit?Het is tien jaar geleden dat Lieve Metselaer na haar balletle... »
 
 
 
 
 

Vluchtgedrag
Vluchtgedrag
Kun je zwanger worden zonder dat je je kunt herinneren dat je seks hebt gehad? Het overkomt Lotte. En dat is nog maar het begin van een reeks gebeurtenissen ... »
 
 
 
 
 

Troostkind
Troostkind
Hoe ver ga je als moeder om de daden van je kind goed te praten?[br]Na de dood van hun dochtertje Meike lijkt het gezin Van Velzen zich langzaam te herstelle... »
 
 
 
 
 

Broeinest
Broeinest
 »
 
 
 
 
 

Geloof mij nooit
Geloof mij nooit
<p>Ooit hielden Jochem en Pattie van elkaar. Toch? Of bedriegt de schone schijn?Inmiddels kunnen ze elkaars bloed wel drinken en mondt hun huwelijk uit in ee... »
 
 
 
 
 

Toen ik dood was
Toen ik dood was
Maryan Brandhorst is verbijsterd als haar man Floris na tien jaar huwelijk wil scheiden. ‘Liefde komt, liefde gaat. That’s life,’ is zijn simpele verkl... »
 
 
 
 
 

Je bent aan de beurt
Je bent aan de beurt
Het kan met elke vrouw gebeuren. Denk nooit dat het jou niet treft. Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuw... »