Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schaduwkinderen
Schaduwkinderen
<i>Cirkel van het kwaad</i> is een driedelige thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. <i>Schaduwkinderen</i> ... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
Mayke en Han zijn pleegouders van zes kinderen en wonen in een grote boerderij in Friesland. Als hen gevraagd wordt crisisopvang te bieden aan drie zusjes be... »
 
 
 
 
 

Vrij spel
Vrij spel
 »
 
 
 
 
 

Doelwit
Doelwit
 »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Cirkel van het kwaad is een thrillerserie over de zoektocht naar de ware toedracht van een twintig jaar oude moord. KOMT JULES ER EINDELIJK ACHTER WAT ER ME... »
 
 
 
 
 

Kwetsbaar
Kwetsbaar
 »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Bundel-Linda Jansma
Bundel-Linda Jansma
Bundel van drie top-titels van Linda Jansma: Houvast, Tweestrijd en Caleidoscoop.TweestrijdAls de grens tussen liefde en haat vervaagtHanna's wereldje is per... »
 
 
 
 
 

In eigen hand
In eigen hand
Is het een ongeluk? Of opzet? Wanneer Nikki Benjamins haar baas een blauw oog slaat, betekent dat het einde van haar carrière bij de Amsterdamse recherche. ... »
 
 
 
 
 

Uitverkoren
Uitverkoren
Twintig jaar geleden werd de vader van Jules Declerck vermoord door haar broer. Jules weet niet waarom en ze kan het haar broer niet vragen omdat hij inmidde... »