Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Anna is jarig
Anna is jarig
Vandaag is het een heel speciale dag. Anna is jarig. Ze viert haar verjaardag op school.Samen met mama bakt ze een verjaardagscake om te trakteren.In de klas... »
 
 
 
 
 

Anna wordt grote zus
Anna wordt grote zus
De mama van Anna heeft een dikke buik.Binnenkort krijgt Anna een zusje ofbroertje en wordt ze grote zus!Mama is vaak moe en moet veel rusten.Daarom gaat Anna... »
 
 
 
 
 

Naar de creche
Naar de creche
Ik ga naar de crèche! In dit boekje staat hoe het elke dag met me gaat. Hoe ik ’s nachts heb geslapen en ’s morgens ben opgestaan. Wanneer ik heb ontbeten... »
 
 
 
 
 

Beloningsmedailles met schrijfoefeningen
Beloningsmedailles met schrijfoefeningen
Het concept lsquooefenen met beloningsmedaillesrsquo heeft zijn deugdzaamheid ondertussen meer dan bewezen. Van de eerste reeks werden in binnen en buitenlan... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi zoekt Bobo
Heksje Mimi zoekt Bobo
Een grappig en geruststellend verhaal over een weggelopen huisdier. Voor bezorgde heksenvriendjes vanaf 3 jaar.Heksje Mimi is verdrietig. Ze kan haar poes Bo... »
 
 
 
 
 

Rudy's mooiste kerst
Rudy's mooiste kerst
Het is bijna Kerstmis. Alle rendiervriendjes zijn vertrokken om de Kerstman te helpen. Maar kleine Rudy mocht niet mee. Hij is nog te klein om een slee te tr... »
 
 
 
 
 

Anna en het luie oogje
Anna en het luie oogje
Anna ziet niet meer zo goed. De oogarts merkt meteen dat Anna een lui oogje heeft. Ze krijgt een pleister op haar andere oog en een mooie bril. Anna is heel ... »