Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrolijk Pasen! magneetboekje
Vrolijk Pasen! magneetboekje
<p>Het is Pasen. Heel vroeg in de ochtend, als iedereen nog slaapt, verstopt de paashaas eitjes in de tuin van Daan en Emma. Als die wakker worden, stormen z... »
 
 
 
 
 

Bij Anna in de tuin
Bij Anna in de tuin
Een kleurrijk zoekboek met op elke bladzijde weer een nieuw stukje van de tuin met interactieve opdrachten. Voor nieuwsgierige buitenkinderen vanaf 3 jaar.An... »
 
 
 
 
 

Anna gaat slapen
Anna gaat slapen
Anna geeuwt. Wat is ze moe. Het is hoog tijd om te gaan slapen! Maar eerst moet Anna nog van alles doen: pyjama aantrekken, tandjes poetsen, en dan nog snel ... »
 
 
 
 
 

Anna gooit haar tutjes weg
Anna gooit haar tutjes weg
Vandaag gaat Anna naar de tandarts. Die kijkt in haar mond en zegt dat ze mooie tanden heeft. Alleen kan ze beter zonder tutje slapen. Anna weet niet of ze d... »
 
 
 
 
 

Anna in de bibliotheek
Anna in de bibliotheek
Een herkenbaar en eenvoudig verhaal over een uitstapje naar de bibliotheek. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Joepie, he... »
 
 
 
 
 

Heksje Mimi en de kabouter
Heksje Mimi en de kabouter
Een vrolijk verhaal over grote vriendschappen met kleine vriendjes. Voor heksenvriendjes vanaf 3 jaar.Heksje Mimi maakt een herfstwandeling door het bos. Plo... »
 
 
 
 
 

Ik help mama magneetboekje
Ik help mama magneetboekje
Dit nieuwe deel in de reeks magneetboekjes Kleine Handjes gaan opnieuw recht naar het hart van jonge kinderen. Want mama helpen is op die leeftijd nog een er... »
 
 
 
 
 

Niet slaan, Anna!
Niet slaan, Anna!
Anna heeft twee handjes. Twee handjes en tien vingers.<br/>Met haar handjes kan Anna lekker zwaaien, eten en fietsen. <br/>En af en toe helpt ze mama met opr... »