Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zonder angst
Zonder angst
FBI-agent Gideon en zijn zus Mercy zijn ooit ontsnapt aan de Eden-sekte van Ephraim, die zijn volgelingen geïsoleerd houdt van de buitenwereld, voor persoon... »
 
 
 
 
 

Verbroken stilte
Verbroken stilte
Na een traumatiserende ontvoering staat Daphne’s baas erop dat ze even verlof neemt. Maar zodra ze hoort over de zaak ‘Angel’, komt daar wat haar betre... »
 
 
 
 
 

Kill for Me
Kill for Me
Kiss The Girl And Make Them Die »
 
 
 
 
 

Het kwaad in jou
Het kwaad in jou
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘Het kwaad in jou’ (Monster in the Closet) is wederom doorspekt m... »
 
 
 
 
 

Uit de schaduw
Uit de schaduw
De dove tiener Michael is ooggetuige van de moord op zijn gewelddadige stiefvader. Hij slaat met zijn vijfjarige broertje op de vlucht en komt uiteindelijk t... »
 
 
 
 
 

In vertrouwen
In vertrouwen
Wie kun je vertrouwen als het er écht op aankomt... Wanneer een busje verongelukt voor het huis van de jonge privédetective Paige Holden, haast ze zich naa... »
 
 
 
 
 

Des Todes liebste Beute
Des Todes liebste Beute
Des Todes liebste Beute »
 
 
 
 
 

Nergens veilig
Nergens veilig
Chicago #4

Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tes... »