Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schreeuw voor mij
Schreeuw voor mij
In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht is... »
 
 
 
 
 

Wrede leugens
Wrede leugens
Rechercheur Kit McKittrick start een onderzoek na een melding van psycholoog Sam Reevesover een van zijn patiënten die details heeft onthuld over een reeks ... »
 
 
 
 
 

Op de hielen
Op de hielen
Karen Rose, de koningin van de romantische spanning. De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts.

'Op de hielen' is een thri... »
 
 
 
 
 

Niemand zeggen
Niemand zeggen
Chicago #1

De enige uitweg die Mary Grace Winters ziet om een gewelddadig huwelijk te ontvluchten, is het in scène zetten van haar eigen dood en die van ha... »
 
 
 
 
 

Das Lächeln deines Mörders
Das Lächeln deines Mörders
Das Lächeln deines Mörders »
 
 
 
 
 

In het donker
In het donker
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intri... »
 
 
 
 
 

Over de schreef
Over de schreef
Karen Rose is de koningin van thrillers met een flinke dosis romantiek. In Over de schreef is de mix van spanning en romantiek weer voelbaar op elke pagina. ... »
 
 
 
 
 

De mond gesnoerd
De mond gesnoerd
Vier studenten stichten brand in een leegstaand gebouw. Wanneer ze tot hun verbijstering een meisje op de bovenste verdieping in paniek op het raam zien bonk... »
 
 
 
 
 

Sterf voor mij, display
Sterf voor mij, display
Sterf Voor Mij Display 8 Ex »