Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Over de schreef
Over de schreef
Karen Rose is de koningin van thrillers met een flinke dosis romantiek. In Over de schreef is de mix van spanning en romantiek weer voelbaar op elke pagina. ... »
 
 
 
 
 

Wreed weerzien
Wreed weerzien
'Wreed weerzien' van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt...
Tijde... »
 
 
 
 
 

You Belong to Me
You Belong to Me
Library Edition »
 
 
 
 
 

Op de vlucht
Op de vlucht
Als kind ontsnapte FBI-agent Gideon Reynolds aan een sekte, noodgedwongen zijn familie achterlatend. Hoezeer deze gebeurtenis hem getekend heeft, blijkt des ... »
 
 
 
 
 

Van mij alleen
Van mij alleen
Zelfs voor de doorgewinterde rechercheur J.D. Fitzpatrick is de reeks zwaar toegetakelde lijken die verspreid over de stad worden gevonden, een schokkende za... »
 
 
 
 
 

Tel tot tien
Tel tot tien
<p>Karen Rose is een bestsellerauteur in het genre Romantic Suspense. Haar thrillers staan garant voor ijzingwekkende spanning en een flinke dosis romantiek ... »
 
 
 
 
 

Op de hielen
Op de hielen
Karen Rose, de koningin van de romantische spanning. De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts.

'Op de hielen' is een thri... »
 
 
 
 
 

In het donker
In het donker
Een nieuwe thriller van bestsellerauteur Karen Rose, de koningin van Romantic Suspense. ‘In het donker’ is wederom doorspekt met spanning, erotiek, intri... »
 
 
 
 
 

De dood in haar ogen
De dood in haar ogen
<p>Meeslepende, huiveringwekkende spanning van topauteur Karen Rose. Tijdens een brute aanval in het verleden werd het gezicht van psychologe Eve Wilson verm... »