Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Moord voor mij
Moord voor mij
Er zijn vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op... »
 
 
 
 
 

Schreeuw voor mij
Schreeuw voor mij
<p>In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht... »
 
 
 
 
 

Sterf voor mij
Sterf voor mij
<p>Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer een graf wordt gevonden van een jonge vrouw... »
 
 
 
 
 

Wreed weerzien
Wreed weerzien
'Wreed weerzien' van Karen Rose is een thriller over wat er kan gebeuren als je elkaar na jaren weer opzoekt en er een groot geheim boven water komt...Tijden... »
 
 
 
 
 

Op de hielen
Op de hielen
Karen Rose, de koningin van de romantische spanning. De spanning van Karin Slaughter vermengd met de romantiek van Nora Roberts.

'Op de hielen' is een thri... »
 
 
 
 
 

Heb je me gemist?
Heb je me gemist?
De thrillers van Karen Rose zijn bestsellers in Nederland.
'Heb je me gemist' is het verhaal van hoofdofficier van justitie Daphne Montgomery. Zij heeft na ... »
 
 
 
 
 

Die For Me
Die For Me
For Me. The third title from one of the most exciting new thriller authors... »
 
 
 
 
 

Der Rache süßer Klang
Der Rache süßer Klang
Der Rache süßer Klang »
 
 
 
 
 

Eiskalt ist die Zärtlichkeit
Eiskalt ist die Zärtlichkeit
Perfekt spielt Grace Winters die glckliche Ehefrau doch in Wahrheit ist ihrLeben die Hlle. Ihr Ehemann Robb ist ein unberechenbarer Psychopath.Schlielich se... »
 
 
 
 
 

Van mij alleen
Van mij alleen
Zelfs voor de doorgewinterde rechercheur J.D. Fitzpatrick is de reeks zwaar toegetakelde lijken die verspreid over de stad worden gevonden, een schokkende za... »