Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verzoeking
Verzoeking

Dan is jeugdhulpverlener. Het telefoontje is zoals vele anderen: een dertienjarig meisje, vermoedelijk misbruikt, een adres en de opdracht poolshoogte te ne... »
 
 
 
 
 

Schaduwleven
Schaduwleven
Esperanza, Myron Bolitars zakenpartner en beste vriendin, wordt beschuldigd van de moord op een van hun cliĆ«nten. Vastbesloten om haar onschuld te bewijzen,... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
<p>Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een kans geven. Een stortvloed van emoties die ze... »
 
 
 
 
 

Verloren
Verloren
<p>Myron heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt aan een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smeekt om naar Par... »
 
 
 
 
 

Zes jaar
Zes jaar
<p>Coben behoort tot de grootste Amerikaanse thrillerauteurs

Zes jaar geleden moest Jake toezien hoe Natalie met een ander trouwde. Zes jaar lang ... »
 
 
 
 
 

Geleende tijd
Geleende tijd
Twintig jaar geleden verloor Paul Copeland zijn zus. Opeen zomernacht sprak de zeventienjarige Camilla meteen vriendin en hun vriendjes af in het bos. De vol... »
 
 
 
 
 

Niemand vertellen
Niemand vertellen
<p>Harlan Coben levert steevast kwaliteitsthrillers af

Kinderarts David Beck heeft het gevoel dat zijn leven totaal is verwoest. Er gaat geen dag ... »
 
 
 
 
 

Niemand vertellen
Niemand vertellen
Kinderarts David Beck heeft het gevoel dat zijn leven totaal verwoest is. Er gaat geen dag voorbij of hij beleeft de gruwelijke gebeurtenissen van acht jaar ... »
 
 
 
 
 

Spoorloos
Spoorloos
<div id="xml_wrap" class="xml_para">
<p class="MsoNormal" style="margin: 0cm 0cm 0pt; mso-layout-grid-align: none;"><span style="font-family: TradeGothic-Con... »