Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gevonden
Gevonden
<p>Hoe ellendig kan je leven worden? Sinds hij acht maanden geleden zijn vader zag sterven, worstelt Mickey Bolitar met leugens, duistere geheimen en onbeant... »
 
 
 
 
 

Eens beloofd
Eens beloofd
Zes jaar. Zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. N... »
 
 
 
 
 

Geleende tijd
Geleende tijd
<p>Twintig jaar geleden verloor Paul Copeland zijn zus. Op een zomernacht sprak de zeventienjarige Camille met een vriendin en hun vriendjes af in het bos. D... »
 
 
 
 
 

Ne Le Dis A Personne
Ne Le Dis A Personne
Ne Le Dis a Personne »
 
 
 
 
 

Genezing
Genezing
<p>Drie aidsonderzoekers staan op het punt een baanbrekend middel op de markt te brengen. Dan overlijdt een van hen onverwacht. Het lijkt zelfmoord, maar tel... »
 
 
 
 
 

Wild
Wild
<p>Een ijzingwekkend spannende standalone-thriller van de meester van de domestic suspense

‘Geweldig. Ik ben jaloers.’ Stephen King
<br ... »
 
 
 
 
 

Ontwricht
Ontwricht
<p>Ontwricht is het vierde boek met Myron Bolitar in de hoofdrol. De duistere geheimen van een gegoede familie komen op moorddadige wijze tot ontploffing en ... »
 
 
 
 
 

Ik mis je
Ik mis je
dwarsligger 489 Harlan Coben Ik mis je<br/><br/>Hoewel NYPD-detective Kat Mahon praktisch getrouwd is met haar werk, wil ze internetdating toch een keer een ... »