Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vals spel
Vals spel
<p>Imago en talent kunnen je rijk maken, maar maken ze je ook onschendbaar? Sportmakelaar Myron Bolitar staat op het punt een grote slag te slaan. Maar als z... »
 
 
 
 
 

Geen tweede kans
Geen tweede kans
Marc Seidman ontwaakt in een ziekenhuis. Hij ligt op de intensive care, zijn hoofd zit in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chiru... »
 
 
 
 
 

Vals spel
Vals spel
<p>Bijna 2 miljoen exemplaren van Cobens werk verkocht in Nederland en Vlaanderen</p><p>Imago en talent kunnen je rijk maken, maar maken ze je ook onschendba... »
 
 
 
 
 

Niemand vertellen
Niemand vertellen
<p>Harlan Coben levert steevast kwaliteitsthrillers af

Kinderarts David Beck heeft het gevoel dat zijn leven totaal is verwoest. Er gaat geen dag ... »
 
 
 
 
 

Schuilplaats
Schuilplaats
<p>Dat Myron Bolitar een niet al te goede relatie met zijn broer had, was voor de fans al duidelijk. Dus wat moet hij als zijn neefje Mickey onder zijn toezi... »
 
 
 
 
 

Back Spin
Back Spin
A Myron Bolitar Novel »
 
 
 
 
 

Naar huis
Naar huis
 »
 
 
 
 
 

Laatste kans
Laatste kans
<p>Jaren nadat Myron Bolitar zijn glanzende sportcarrière heeft moeten afbreken vanwege een geblesseerde knie, krijgt hij weer heel wat tegenslag te verdure... »
 
 
 
 
 

No Second Chance
No Second Chance
Injured by an unknown shooter who has killed his wife and abducted his baby daughter, surgeon Marc Seidman struggles with limited options when he receives a ... »