Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Niemand vertellen door Harlan Coben

- Niemand vertellen
 
 
 
 
 
(5)

Een erg spannend boek, je wilt gewoon doorlezen om te zien wat er gebeurt. Coben bouwt de spanning goed op, letterlijk tot op de laatste bladzijde. Alles wat... »

- Niemand vertellen
 
 
 
 
 
(3)

Ik had zulke goede reacties op dit boek gelezen dat ik dacht die ga ik lezen. Helaas ben ik iets minder enthousiast. Het is gewoon niet mijn soort boek dit. ... »

Boeken zoals Niemand vertellen door Harlan Coben

Vuurkoraal
Vuurkoraal
Merel Hoogstraten is glansrijk geslaagd voor haar eindexamen. De trotse ouders trakteren haar en drie vriendinnen op een luxueuze vakantie naar het tropische eiland Curaçao. De meiden volgen een duikcurcus en genieten met volle teugen v... »
Roerloos
Roerloos
Casey Marshall is een succesvolle zakenvrouw. Haar leven loopt op rolletjes, totdat ze op een dag door een auto wordt geschept en vrijwel al haar botten breekt. Wonder boven wonder overleeft Casey het ongeluk, maar als ze wakker wordt in... »
Waanzin
Waanzin

Kort na elkaar verdwijnen er vier meisjes. Spoorloos. De politie denkt dat ze zijn weggelopen en besteedt weinig aandacht aan de vermissingen. De zeventienjarige Claire is met haar vader naar Rotterdam verhuisd. Ze haat de stad en mi... »

Prikbord

Peter
Peter heeft Niemand vertellen door Harlan Coben toegevoegd aan zijn verlanglijst.
13 November 2017, 14:14:57
Niemand vertellen
Marissa
Marissa heeft Niemand vertellen door Harlan Coben toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

30 Januari 2016, 23:27:58
Niemand vertellen
Heidi
Heidi heeft Niemand vertellen door Harlan Coben toegevoegd aan haar verlanglijst.
10 December 2014, 11:06:08
Niemand vertellen