Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Verloren door Harlan Coben

- Verloren
 
 
 
 
 
(4)

Leest snel en houdt de aandacht vast. Verhaal vertoont soms wel veel toeval. Wendingen en actiescenes zijn wel geweldig. »

- Verloren
 
 
 
 
 
(5)

Myron Bolitar heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt tot een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smaakt om naa... »

- Verloren
 
 
 
 
 
(4)

dit boek was mij aanbevolen door 'n medewerker van de bieb. Had nog niets van deze schrijver gelezen en........ dit was zeker de moeite waard. Heerlijk spann... »

Boeken zoals Verloren door Harlan Coben

Geen tweede kans
Geen tweede kans

Marc Seidman ontwaakt op de intensive care met zijn hoofd in het verband. Twaalf dagen geleden was hij nog een succesvolle chirurg en woonde hij in een mooi huis met zijn vrouw en pasgeboren dochter. Nu ligt hij in een ziekenhuisbed,n... »

Don't say a word (zwijg!)
Don't say a word (zwijg!)
De vijfjarige Jessica wordt ontvoerd door een team van misdadigers, die dit feit gebruiken als pressiemiddel voor haar vader: deze - een psychiater - moet aan een gewelddadige patiente informatie ontfutselen waarmee zij verborgen diamant... »

Prikbord

Marianne
Marianne heeft Verloren door Harlan Coben toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2018, 12:04:48
Verloren
Marianne
Marianne heeft Verloren door Harlan Coben toegevoegd aan haar collectie.
23 April 2018, 12:04:37
Verloren
Ellen
Ellen heeft Verloren door Harlan Coben toegevoegd aan haar verlanglijst.
19 Februari 2018, 21:15:29
Verloren