Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik doop jou
Ik doop jou
Het is een indrukwekkende gebeurtenis: je kind wordt gedoopt. Deze gedichten laten zien hoe mooi de betekenis van de doop is en drukken in woorden uit wat je... »
 
 
 
 
 

Geloof, hoop en liefde
Geloof, hoop en liefde
Deze gedichtenbundel laat zien hoe groot Gods liefde is en hoe mooi en eenvoudig het geloof kan zijn voor iedereen. De bundel is luxe uitgevoerd door de hard... »
 
 
 
 
 

God is liefde
God is liefde
Een nieuwe bundel van de geliefde dichter Frits Deubel, passend in de laatste serie van zijn bundels. Alle bundels staan vol bemoedigende gedichten en zijn z... »
 
 
 
 
 

Een lied van hoop
Een lied van hoop
Bemoedigende gedichten, die laten zien dat er altijd hoop is. Mooi om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De bundel is luxe... »
 
 
 
 
 

De deur op een kier
De deur op een kier
De Deur Op Een Kier »
 
 
 
 
 

God is dichtbij
God is dichtbij
Een nieuwe bundel van de geliefde dichter Frits Deubel, passend in de laatste serie van zijn zeer succesvolle bundels. Alle bundels staan vol bemoedigende ge... »
 
 
 
 
 

God blijft bij je
God blijft bij je
Frits Deubel is een succesvol dichter. Hij beschikt over een schat aan geestelijke wijsheid en levenservaring. Hij houdt van God en van mensen, ongeacht wie ... »
 
 
 
 
 

Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst is een eigentijdse gedichtenbundel die voor veel verschillende gelegenheden geschikt is om cadeau te doen. De verzorgde uitstraling... »
 
 
 
 
 

God geeft moed
God geeft moed
Er zijn momenten in het leven dat de moed je vergaat. Op die momenten kun je wel wat nieuwe hoop gebruiken. Deze gedichten geven je die hoop: God geeft moed! »