Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God geeft moed
God geeft moed
Er zijn momenten in het leven dat de moed je vergaat. Op die momenten kun je wel wat nieuwe hoop gebruiken. Deze gedichten geven je die hoop: God geeft moed! »
 
 
 
 
 

Door God bemind
Door God bemind
Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen.Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van... »
 
 
 
 
 

God geeft rust
God geeft rust
weg uit de drukte »
 
 
 
 
 

God helpt dragen
God helpt dragen
Op moeilijke momenten in je leven kan God ver weg lijken. Deze gedichten vertellen je dat Hij altijd bij je is, ook als je dat niet constant voelt. »
 
 
 
 
 

Een hart vol dankbaarheid
Een hart vol dankbaarheid
Een hart vol dankbaarheid laat zien dat Gods hulp er altijd is; er is altijd een reden om dankbaar te zijn!Het mooi gebonden boekje met harde kaft is voorzie... »
 
 
 
 
 

Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst
Gods nabijheid toegewenst is een eigentijdse gedichtenbundel die voor veel verschillende gelegenheden geschikt is om cadeau te doen. De verzorgde uitstraling... »
 
 
 
 
 

Geleid door Zijn hand
Geleid door Zijn hand
Een bundel met nog niet eerder verschenen gedichten van Frits Deubel, met als thema: onderweg zijn met God. God leidt ons op onze levensreis. Hij gaat met on... »
 
 
 
 
 

Een wondertje!
Een wondertje!
Een nieuw mensje geboren, wat een wonder! Gevoelens van blijdschap en verwondering zullen overheersen. Deze gedichten geven woorden aan die gevoelens; een ki... »
 
 
 
 
 

Een drievoudig snoer
Een drievoudig snoer
Een drievoudig snoer bevat gedichten die passen bij een huwelijk. Deze gedichten laten zien hoe waardevol de verbintenis van het huwelijk is. Een verbond nie... »
 
 
 
 
 

Levenskracht
Levenskracht
Frits Deubel is bekend van zijn aansprekende, bemoedigende gedichten. Opnieuw komt hij met een prachtige gedichtenbundel, maar nu in een nieuw concept! Deube... »