Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een Kind is ons geboren
Een Kind is ons geboren
Een kind is ons geboren is een prachtig vormgegeven gedichtenbundel voor Advent en Kerst. Frits Deubel weet verschillende thema's schitterend weer te geven i... »
 
 
 
 
 

God geeft moed
God geeft moed
Er zijn momenten in het leven dat de moed je vergaat. Op die momenten kun je wel wat nieuwe hoop gebruiken. Deze gedichten geven je die hoop: God geeft moed! »
 
 
 
 
 

God geeft rust
God geeft rust
weg uit de drukte »
 
 
 
 
 

Veilig naar de overkant
Veilig naar de overkant
Van de geliefde en veelgebruikte teksten van Frits Deubel werden in de loop der jaren diverse bundels uitgegeven. Nog niet eerder verscheen er een verzamelin... »
 
 
 
 
 

Geloof, hoop en liefde
Geloof, hoop en liefde
Deze gedichtenbundel laat zien hoe groot Gods liefde is en hoe mooi en eenvoudig het geloof kan zijn voor iedereen. De bundel is luxe uitgevoerd door de hard... »
 
 
 
 
 

Bron van Zegen
Bron van Zegen
Deze sfeervolle, tijdloze bureaustandaard bevat een verzameling nieuwe gedichten van Frits Deubel. Vanuit zijn eigen ervaringen en geloofsbeleving schreef De... »
 
 
 
 
 

Display Frits Deubel
Display Frits Deubel
 »
 
 
 
 
 

Een wondertje!
Een wondertje!
Een nieuw mensje geboren, wat een wonder! Gevoelens van blijdschap en verwondering zullen overheersen. Deze gedichten geven woorden aan die gevoelens; een ki... »
 
 
 
 
 

Een lied van hoop
Een lied van hoop
Bemoedigende gedichten, die laten zien dat er altijd hoop is. Mooi om weg te geven aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. De bundel is luxe... »