Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gods zegen toegewenst
Gods zegen toegewenst
Een bundel vol prachtige gedichten en fotografie om iemand Gods zegen toe te wensen. Voor zeer veel gelegenheden geschikt! »
 
 
 
 
 

In vertrouwen op Hem
In vertrouwen op Hem
Bundel met gedichten van Frits Deubel die laten zien dat God er altijd voor ons is en dat we op Hem kunnen bouwen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd ... »
 
 
 
 
 

Geborgen in Gods hand
Geborgen in Gods hand
Twee nieuwe bundels van Frits Deubel met gedichten die bemoedigen en hoop geven. De gedichten spreken van de grote liefde van God en laten zien dat Hij altij... »
 
 
 
 
 

God is mijn Vader
God is mijn Vader
momenten van dankbaarheid »
 
 
 
 
 

Door God bemind
Door God bemind
Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen.Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van... »
 
 
 
 
 

God blijft bij je
God blijft bij je
Frits Deubel is een succesvol dichter. Hij beschikt over een schat aan geestelijke wijsheid en levenservaring. Hij houdt van God en van mensen, ongeacht wie ... »
 
 
 
 
 

Een uitgestoken hand
Een uitgestoken hand
Een uitgestoken hand: gedichten die bemoediging geven in moeilijke tijden. Aangevuld met mooie landschapsfotografie.<br/>Het gedichtenbundeltje heeft een moo... »
 
 
 
 
 

Vol verwachting
Vol verwachting
Een sfeervolle perpetual (niet jaargebonden bureaukalender) met 80 inspirerende gedachten en spreuken van diverse (inter)nationale succesauteurs; Max Lucado,... »
 
 
 
 
 

God is bij je
God is bij je
woorden van bemoediging. Gedichten-serie. Momenteel is deze titel niet meer leverbaar. Wanneer de herdruk precies... »