Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Geloof, hoop en liefde
Geloof, hoop en liefde
Voor deze nieuwe bundel schreef Frits Deubel een serie gedichten rond geloven en belijden. Heel geschikt als belijdenisgeschenk, maar ook voor volwassendoop ... »
 
 
 
 
 

Een uitgestoken hand
Een uitgestoken hand
Een uitgestoken hand: gedichten die bemoediging geven in moeilijke tijden. Aangevuld met mooie landschapsfotografie.<br/>Het gedichtenbundeltje heeft een moo... »
 
 
 
 
 

Licht na het duister
Licht na het duister
Het verlies van een dierbare veroorzaakt veel pijn. Deze gedichten geven woorden aan die pijn en laten zien dat God juist in die moeilijke momenten bij je wi... »
 
 
 
 
 

In vertrouwen op Hem
In vertrouwen op Hem
Bundel met gedichten van Frits Deubel die laten zien dat God er altijd voor ons is en dat we op Hem kunnen bouwen. Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd ... »
 
 
 
 
 

Ik doop jou
Ik doop jou
Het is een indrukwekkende gebeurtenis: je kind wordt gedoopt. Deze gedichten laten zien hoe mooi de betekenis van de doop is en drukken in woorden uit wat je... »
 
 
 
 
 

God hoort je
God hoort je
God hoort je: gedichten die over bidden gaan. Aangevuld met mooie landschapsfotografie. Het gedichtenbundeltje heeft een mooi verzorgde harde kaft en is daar... »
 
 
 
 
 

Door God bemind
Door God bemind
Bundel met gedichten waarin Gods grote liefde voor ons centraal staat. In zijn liefde zijn wij geborgen.Frits Deubel (1927-2017) was een geliefd dichter. Van... »
 
 
 
 
 

Een Kind is ons geboren
Een Kind is ons geboren
Een kind is ons geboren is een prachtig vormgegeven gedichtenbundel voor Advent en Kerst. Frits Deubel weet verschillende thema's schitterend weer te geven i... »
 
 
 
 
 

Geloof, hoop en liefde
Geloof, hoop en liefde
Deze gedichtenbundel laat zien hoe groot Gods liefde is en hoe mooi en eenvoudig het geloof kan zijn voor iedereen. De bundel is luxe uitgevoerd door de hard... »