Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zielloos -grote letter uitgave
Zielloos -grote letter uitgave
Jessica Haider heeft na de moord op haar zoon de zin van het leven hervonden in Saligia - een geheim elitekorps dat ingrijpt waar justitie faalt. Eindelijk k... »
 
 
 
 
 

Schijngestalten
Schijngestalten
Anne den Hartogh staat niet te popelen om een week naar Florence te gaan. Haar ouders wonen in de Toscaanse hoofdstad, omdat haar vader er baanbrekend onderz... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
Een treffende, realistische thriller, geïnspireerd op een waargebeurd familiedramaAch, overal is wel eens wat. Jacqueline houdt van haar echtgenoot, al ... »
 
 
 
 
 

Groen licht
Groen licht
Corine Hartmans thriller Groen licht speelt in de Achterhoek, waar een jonge vrouw op uiterst meedogenloze wijze vermoord wordt. Rechercheur Suzan de Winter ... »
 
 
 
 
 

Doodskopvlinder
Doodskopvlinder
Een geheime missie om een oorlog te voorkomen.

 

Een Nederlandse NAVO-diplomaat verdwijnt tijdens een undercoveroperatie. Met hem raakt ook een vlinder... »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat 'La Belle Vie' op de rand van d... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
 »
 
 
 
 
 

Het kwaad in ons
Het kwaad in ons
Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor... »