Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Schone kunsten door Corine Hartman

- Schone kunsten
 
 
 
 
 
(4)

Ik heb na het lezen van *Schone kunsten* + *Tweede adem* + *Open einde* mijn top 10 veranderd. Heerlijke schrijfstijl en een genot om te lezen. Ik hou van le... »

- Schone kunsten
 
 
 
 
 
(4)

Goed geschreven verhaal, gedetailleerd zodat het bijna een film wordt. Leest heel prettig en ook een lekker dik boek om in weg te duiken Spannend ook op een ... »

- Schone kunsten
 
 
 
 
 
(5)

Wat een heerlijk boek.het is een combinatie van spanning en emotie.Je leeft helemaal mee met Nelleke de Winter, zowel in haar werk als prive. De personen wor... »

Boeken zoals Schone kunsten door Corine Hartman

Open einde
Open einde
Open einde is de derde adembenemende literaire misdaadroman van Corine Hartman. Reacties op Schone kunsten en Tweede adem, de eerste twee delen in de De Winter-trilogie: 'Het samenspel van een sterk verhaal, de nodige diepgang, onverw... »
In vreemde handen
In vreemde handen
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschap Als een toerist laat ze zich op een terrasje bedienen en kiest voor een glas Vernaccia. Deze ochtend hoeft ze helemaal niets. Het zal druk genoeg worde... »
Tweede adem
Tweede adem
Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het snel eens. Maar wie verantwoordelijk is voor de dood van Julia Zuidema is een i... »

Prikbord

Cecile
Cecile heeft het boek Schone kunsten toegevoegd aan de plank Nederlandstalige thrillers.
Schone kunsten
CORINE HARTMAN
Het lukt haar zowaar af en toe om echt te genieten. En te vergeten. Op zo’n moment, met Simone, voelt ze zich bijna weer zo vrij.....

20 Mei 2013, 12:50:05
Schone kunsten
Cecile
Cecile heeft Schone kunsten door Corine Hartman toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 Mei 2013, 20:01:41
Schone kunsten