Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwart water
Zwart water
Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze loven... »
 
 
 
 
 

De hoofdprijs
De hoofdprijs
Vrijwel op hetzelfde moment als dat Robert-Jan Niemeyer zijn laatste reutelende adem uitblaast in een kantoor twee verdiepingen lager, denkt Patrick ten Berg... »
 
 
 
 
 

Tweede adem
Tweede adem
Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
Jessica Haider heeft na de moord op haar zoon de zin van het leven hervonden door toe te treden tot Saligia: een geheim elitekorps dat ingrijpt waar justitie... »
 
 
 
 
 

Schöner als der Tod
Schöner als der Tod
Schöner als der Tod »
 
 
 
 
 

Doodskleed - grote letter uitgave
Doodskleed - grote letter uitgave
In Doodskleed levert de eigenzinnige rechercheur Jessica Haider niet voor het eerst strijd in het belang van gerechtigheid. <br/>Is zo'n strijd gedoemd te mi... »
 
 
 
 
 

Het kwaad in ons
Het kwaad in ons
Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Doodskleed
Doodskleed
 »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »