Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zure Koekjes (set 10 exx)
Zure Koekjes (set 10 exx)
Speciaal voor de serie Literaire Juweeltjes schreef thrillerschrijfster Corine Hartman het verhaal 'Zure Koekjes'. Bij het dertigjarige jubileum van zijn int... »
 
 
 
 
 

De hond die naar het asiel moest
De hond die naar het asiel moest
De bejaarde, alleenstaande Ger Beenman wordt twee weken na zijn dood gevonden in zijn vervallen boerderij aan de rand van Vorden. Hij lijkt een natuurlijke d... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Bloedlijn - grote letter uitgave
Bloedlijn - grote letter uitgave
Rechercheur Jessica (Jessy) Haider beleeft na de dood van haar zoon perioden van intens verdriet en rouw, maar ook van machteloze woede. Nick werd vermoord d... »
 
 
 
 
 

Zure koekjes
Zure koekjes
De directeur van een koekjesfabriek in de Achterhoek wordt vermoord. Rechercheur Helena Visscher pakt de moordzaak voortvarend aan, maar komt voor een dilemm... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
Een treffende, realistische thriller, geïnspireerd op een waargebeurd familiedrama

Ach, overal is wel eens wat. Jacqueline houdt van haar echtgenoot, al in... »
 
 
 
 
 

Het kwaad in ons
Het kwaad in ons
Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze loven... »
 
 
 
 
 

De hoofdprijs
De hoofdprijs
Vrijwel op hetzelfde moment als dat Robert-Jan Niemeyer zijn laatste reutelende adem uitblaast in een kantoor twee verdiepingen lager, denkt Patrick ten Berg... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
Jessica Haider heeft na de moord op haar zoon de zin van het leven hervonden door toe te treden tot Saligia: een geheim elitekorps dat ingrijpt waar justitie... »