Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Zure Koekjes (set 10 exx)
Zure Koekjes (set 10 exx)
Speciaal voor de serie Literaire Juweeltjes schreef thrillerschrijfster Corine Hartman het verhaal 'Zure Koekjes'. Bij het dertigjarige jubileum van zijn int... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
Elin denkt alles te hebben. Een leuke vent, fijne ouders, een vaste baan. Maar dan ontdekt ze dat haar verleden één grote kluwen leugens is. Wie zijn haar ... »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
 »
 
 
 
 
 

In vreemde handen
In vreemde handen
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapHet roer om. Een mooier leven. Dat is wat Diana voor ogen heeft. Samen me... »
 
 
 
 
 

Sluipend gif
Sluipend gif
‘Hij zwijgt. Net als toen, toen hij me zag in mijn bruidsjurk. Alleen de blik die hij nu over mijn lichaam laat glijden, is anders. Heeft niets van verlege... »
 
 
 
 
 

Uit liefde voor jou
Uit liefde voor jou
 »
 
 
 
 
 

Zwart water
Zwart water
Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze optreedt mag ze staande ovaties in ontvangst nemen, en in binnen- en buitenland oogst ze loven... »
 
 
 
 
 

Schijngestalten
Schijngestalten
Anne den Hartogh staat niet te popelen om een week naar Florence te gaan. Haar ouders wonen in de Toscaanse hoofdstad, omdat haar vader er baanbrekend onderz... »