Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tweede adem
Tweede adem
Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het... »
 
 
 
 
 

Bloedlijn
Bloedlijn
<b>Scan de auteursnaam met de Layar-app en maak kans op een GRATIS exemplaar van <i>Zielloos</i></b>Deel 1 van de serie psychologische thrillers rondom Jessi... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
In Als de dood van Corine Hartman runt Desiree samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is d... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard
 »
 
 
 
 
 

Een duister pad
Een duister pad
Waar ligt de grens tussen waan en werkelijkheid? Faye van Laar woont al sinds haar vroege jeugd in psychiatrische inrichting Groot Loenen op de Veluwe. Haar ... »
 
 
 
 
 

Het kwaad in ons
Het kwaad in ons
Simone Steenbeecks grootste wens was moeder worden. Een gezin om voor te zorgen. Helaas bleef een zwangerschap uit en koos ze samen met haar man Richard voor... »
 
 
 
 
 

Schone kunsten
Schone kunsten
<p>In <em>Schone kunsten, </em>het eerste deel van de serie Moordmysteries in de Achterhoek van Corine Hartman, heeft inspecteur Nelleke de Winter een veelei... »
 
 
 
 
 

Lisa
Lisa
 »
 
 
 
 
 

Solomon
Solomon
 »
 
 
 
 
 

Zwart water - Grote Letter Uitgave
Zwart water - Grote Letter Uitgave
ALS LEVEN VERANDERT IN OVERLEVEN.Zwart water is een thriller over onvoorwaardelijke liefde. Frederique van Ostende is een befaamd violiste. Overal waar ze op... »