Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stalen kaken
Stalen kaken
 »
 
 
 
 
 

Sushi king
Sushi king
Bo Dodge wordt verdacht van moord op zijn vrouw en is op de vlucht. Hij verstopt zich in de metro van L.A. waar hij aan de slag gaat als levend standbeeld. M... »
 
 
 
 
 

Spring, meneer Luis!
Spring, meneer Luis!
Meneer Luis woont in een boomhut, in het bos. Geen bos met bomen, maar in een bos vol haar. Een haarbos. Op een dag worden alle haren van het bos afgeschoren... »
 
 
 
 
 

Space rats
Space rats
'I feel fine. How about you?' - Yuri Gagarin tijdens zijn eerste ruimtevlucht'Space is hard.' - Richard Branson'The conquest of space is worth dying for.' - ... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980: Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

Slim
Slim
Slim 7 Slim is een slak.Iedereen denkt dat hij heel slim is.Hij is traag en denkt lang na.Hij zweet ook veel. Hij sleurt ook een heel huis op zijn rug meeOmd... »
 
 
 
 
 

Schaduw van de koning
Schaduw van de koning
30 jaar geleden overleed Leopold III na een turbulent leven. Succesauteur Bavo Dhooge schetst in deze historische en literaire thriller wat er aan de Konings... »
 
 
 
 
 

Sr.
Sr.
Bavo Dhooge, drieĆ«nveertig en auteur van honderd boeken, besluit na zestien jaar te stoppen met schrijven. Bij het deleten van zichzelf stoot hij opeen Face... »
 
 
 
 
 

Stiletto libretto
Stiletto libretto
Jimmy Hendricks is niet Jimi Hendrix, maar een kleine crimineel die een nieuw leven wil beginnen als auteur. Hij schrijft de memoires van Wally, zijn celgeno... »
 
 
 
 
 

Sioux blues
Sioux blues
Shappa Crane wil wraak nemen op de smeris die haar man heeft gedood, maar ze wordt verliefd op hem. Shappa is niet alleen een Sioux-squaw maar ook een sexy m... »