Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sunset bay
Sunset bay
Vietnamveteraan Bob Stone, sjoemelaar en ladies man met pensioen, kan je heel wat vertellen over het leven. En zonder dat hij het zelf beseft helaas ook over... »
 
 
 
 
 

Spring, meneer Luis!
Spring, meneer Luis!
Meneer Luis woont in een boomhut, in het bos. Geen bos met bomen, maar in een bos vol haar. Een haarbos. Op een dag worden alle haren van het bos afgeschoren... »
 
 
 
 
 

Schoolmonsters
Schoolmonsters
Sonny gaat naar een nieuwe school. Hij is altijd al superslim geweest en ook nu is hij de slimste van de slimste van de klas. Zijn enige vriendin is Sara. Na... »
 
 
 
 
 

Starlet
Starlet
 »
 
 
 
 
 

Sfinx zonder gezicht
Sfinx zonder gezicht
Bavo Dhooge won als thrillerschrijver zowat alle prijzen die je kan winnen vorig jaar nog de Hercule Poirotprijs. Hij vond het tijd voor iets nieuws: een ni... »
 
 
 
 
 

Stoppers
Stoppers
Deel 1Wat als je in het hoofd van een moordenaar kan springen?Het jaar 2980. Mike Snow (16) maakt met zijn vriendin Mira Sun deel uit van een speciaal interv... »
 
 
 
 
 

De schreeuw van de sax
De schreeuw van de sax
Een saxofoon vertelt zijn leven vanaf zijn geboorte halverwege de 19de eeuw tot nu. Hij beschrijft ontmoetingen met historische figuren die een belangrijke r... »
 
 
 
 
 

Zone stad Schizo
Zone stad Schizo
Op de Superman Rollercoaster van de Sinksenfoor in Antwerpen wordt het lijk gevonden van een onbekende jongen. De moordenaar heeft een handtekening achtergel... »
 
 
 
 
 

Styxmata
Styxmata
Ieper 2014. De stad is volop in de ban van de honderdjarige herdenking van WOI. In het In Flanders Fields-museum raken bij een aanslag een aantal bezoekers b... »
 
 
 
 
 

Santa Monica
Santa Monica
In de stijl van Tarantino, The Sopranos en Elmore Leonard 1976, Santa Monica. Jack Spark laat als buitenwipper geen enkele lastige klant binnen, maar zelf sl... »