Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De thuiskomst
De thuiskomst
Voorjaar 1775. Elizabeth Batts wacht in haar huis op Mile End de terugkomst af van haar man, de beroemde zeevaarder en ontdekkingsreiziger James Cook, die be... »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers
Een roman over liefde, werk en de absurditeit van het bestaan die de lezer langzaam in zijn greep krijgt en meesleept in een even enerverende als rampzalige ... »
 
 
 
 
 

Alle gedichten
Alle gedichten
Alle gedichten is een integrale verzameling<br/>van zes dichtbundels van Anna Enquist:<br/>Soldatenliederen (1991)<br/>Jachtscènes (1992)<br/>Een nieuw afsc... »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

Want de avond
Want de avond
Het leven na de gijzeling

Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die ... »
 
 
 
 
 

De mooiste gedichten
De mooiste gedichten
Anna Enquist schrijft over de seizoenen en het verstrijken van de tijd, over weer en wind, ouders en kinderen, taal en muziek, verdriet en hartstocht. Over a... »
 
 
 
 
 

Struisvogels op de Coolsingel
Struisvogels op de Coolsingel
Rotterdam, dinsdag 14 mei 1940, 13.27 uurOp een hemelsmooie dag na Pinksteren spreekt de stad in zeven vurige tongen. Helmut (jonge Duitse homo) en Adelheid ... »
 
 
 
 
 

Jachtscenes
Jachtscenes
Over Jachtscènes schreef de kritiek:Zo bevat Jachtscènes evenals het debuut weer een aantal buitengewoon mooie en originele gedichten. De toon ervan is ste... »
 
 
 
 
 

Die Betäubung
Die Betäubung
 »
 
 
 
 
 

De thuiskomst
De thuiskomst
 »