Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een haven
Een haven
"De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen literaire avond in Delft in een vreemd bed en na een gepassioneerde nacht toont haar myst... »
 
 
 
 
 

Kwartet
Kwartet
Dit verhaal is gesitueerd in een nabije toekomst. Een toekomst die ons lijkt te beroven van onze laatste culturele en maatschappelijke illusies. Plaats van h... »
 
 
 
 
 

Poezie-waaier
Poezie-waaier
 »
 
 
 
 
 

De ijsdragers
De ijsdragers
 »
 
 
 
 
 

Letzte Reise
Letzte Reise
Letzte Reise »
 
 
 
 
 

5 korte verhalen
5 korte verhalen
Ervaar leesplezier voor het gehele gezin met de e-book familiekaart van QINQO. Zowel jong als oud wordt verrast door 5 korte verhalen van de volgende bekende... »
 
 
 
 
 

De mooiste gedichten
De mooiste gedichten
Anna Enquist schrijft over de seizoenen en het verstrijken van de tijd, over weer en wind, ouders en kinderen, taal en muziek, verdriet en hartstocht. Over a... »
 
 
 
 
 

Kerstmis in februari
Kerstmis in februari
SINGEL POCKET
'...Soldatenliederen (1991) was al meer vervulling dan belofte. Jachtsc s (1992) overtreft op sommige momenten die intensiteit van die vorige b... »
 
 
 
 
 

Cato en Leendert
Cato en Leendert
Leendert, dierenoppasser in Blijdorp, en zijn geliefde Cato willen de pinksterdagen bij elkaar doorbrengen, maar worden verrast door het uitbreken van de oor... »
 
 
 
 
 

Want de avond
Want de avond
Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die culmineerde in de explosie van de woo... »