Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Berichten van het front
Berichten van het front
In <i>Berichten van het front</i> hervat Anna Enquist de grootse en bittere expeditie die ze voor de duur van één bundel (haar vorige, Hoor de stad) had op... »
 
 
 
 
 

Het meesterstuk
Het meesterstuk
'De goudvissen hebben hun jongen opgevreten.' Met die inmiddels klassiek geworden beginzin opent Het meesterstuk. Deze roman schetst, onder een voortdurend w... »
 
 
 
 
 

De sprong
De sprong
De personages in de verhalen uit De sprong zijn allen op zoek naar een herbergzame plek, naar houvast of zelfverwerkelijking, maar terwijl ze daar naar op we... »
 
 
 
 
 

The Ice Carriers
The Ice Carriers
 »
 
 
 
 
 

De ijsdragers
De ijsdragers
Nico en Loes van der Doelen wonen in een ouderwets en ruim huis, schitterend gelegen aan de duinrand, omringd door een flinke lap grond. Maar of dit veel bij... »
 
 
 
 
 

Want de avond
Want de avond
Vier mensen moeten met zichzelf en elkaar in het reine zien te komen na een gijzeling door een gevluchte crimineel, die culmineerde in de explosie van de woo... »
 
 
 
 
 

Kom dichterbij
Kom dichterbij
KOM DICHTERBIJ PIANOMUZIEK VAN SCHUMANN EN DEBUSSY De gedichten waarmee Schumanns cyclus in dit programma is doorsneden hebben ook de kinderwereld tot onderw... »
 
 
 
 
 

Sloop
Sloop
Componiste Alice Augustus, enig kind in een kil gezin, heeft van het Koninklijk Symfonie Orkest de opdracht gekregen tot het vervaardigen van een stuk voor g... »
 
 
 
 
 

Die Verletzung
Die Verletzung
Zehn Erzählungen »
 
 
 
 
 

Hard brood
Hard brood
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord `b... »