Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Daer een seigneur zijn handen wast
Daer een seigneur zijn handen wast
"De schrijfster Helene Lievaert belandt na een merkwaardig verlopen literaire avond in Delft in een vreemd bed en na een gepassioneerde nacht toont haar myst... »
 
 
 
 
 

De thuiskomst
De thuiskomst
 »
 
 
 
 
 

Daer een seigneur zijn handen wast (set van 10)
Daer een seigneur zijn handen wast (set van 10)
Anna Enquist - Daer een seigneur zijn handen wastEen dierbaar verhaal van Anna Enquist over een verloren gewaand schilderij van Vermeer. Een spannend verhaa... »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers
Een roman over liefde, werk en de absurditeit van het bestaan die de lezer langzaam in zijn greep krijgt en meesleept in een even enerverende als rampzalige ... »
 
 
 
 
 

Contrapunt - grote letter
Contrapunt - grote letter
Hangend over een grote tafel en bevangen door een grimmige eenzaamheid bestudeert een vrouw de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. Ze doet dat met ... »
 
 
 
 
 

Tussen boven- en onderstem
Tussen boven- en onderstem
Gedichten van Anna Enquist, door haarzelf voorgelezen en afgewisseld met de preludes opus 28 voor piano van Frédéric Chopin, gespeeld door Ivo Janssen. »
 
 
 
 
 

ALT
ALT
Geschenkdoos + certificaat »
 
 
 
 
 

De verdediger
De verdediger
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord `b... »
 
 
 
 
 

Contrapunt
Contrapunt
<p>Dwarsligger 707 is <em>Contrapunt </em>van Anna Enquist, waarin een vrouw piano speelt om haar dochter weer bij zich te voelen.</p><p>Een vrouw is bezig d... »
 
 
 
 
 

Kool!
Kool!
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord â... »