Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Struisvogels op de Coolsingel
Struisvogels op de Coolsingel
Rotterdam, dinsdag 14 mei 1940, 13.27 uurOp een hemelsmooie dag na Pinksteren spreekt de stad in zeven vurige tongen. Helmut (jonge Duitse homo) en Adelheid ... »
 
 
 
 
 

Beleving
Beleving
In deze zeer afwisselende bundel gaat het over Kunnen en Durven op het veld, over de implicaties van het in het voetbal te pas en te onpas gebruikte woord `b... »
 
 
 
 
 

Tegenwind
Tegenwind
Anna Enquist is bij het grote publiek vooral bekend als dichter en auteur van romans als <i>Het geheim</i>, <i>Contrapunt</i> en <i>De verdovers</i>. Tussen ... »
 
 
 
 
 

De verdovers - grote letter
De verdovers - grote letter
Wanneer psychotherapeut Drik de Jong na een periode van rouw - zijn vrouw overleed na een lang ziekbed - een nieuw begin maakt met zijn professionele werkzaa... »
 
 
 
 
 

De ijsdragers
De ijsdragers
Nico en Loes van der Doelen wonen in een ouderwets en ruim huis, schitterend gelegen aan de duinrand, omringd door een flinke lap grond. Maar of dit veel bij... »
 
 
 
 
 

Sloop - Grote Letter Uitgave
Sloop - Grote Letter Uitgave
Componiste Alice Augustus, enig kind in een kil gezin, heeft van het Koninklijk Symfonie Orkest de opdracht gekregen tot het vervaardigen van een stuk voor g... »
 
 
 
 
 

Kontrapunkt
Kontrapunkt
Kontrapunkt »
 
 
 
 
 

Van de ballen verstand
Van de ballen verstand
Vrouwen die verstand hebben van voetbal. Ze bestaan. Dus nee, we gaan hier niet de buitenspelval uitleggen. In dit boek vertellen vrouwen over het hoe en waa... »