Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zinderende liefde
Zinderende liefde
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel!Eeuwige LiefdeNadat het leven van de Amerikaanse Myra door e... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemann... »
 
 
 
 
 

Leve de liefde!
Leve de liefde!
Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk!Levensgenieter Tess heeft het helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te kopen... »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, want dat is nou eenmaal de verplichte docentenkledi... »
 
 
 
 
 

Het ijsmeisje
Het ijsmeisje
Lizzy Rumbolds is een ijsmeisje. Wanneer ze met haar knappe vriend Cedric vrijt, moet ze altijd spelen dat ze een orgasme krijgt.Maar ze wil zo graag een ech... »
 
 
 
 
 

Sprong naar de liefde
Sprong naar de liefde
Twéé heerlijke liefdesromans in één band van bestseller auteur Anita Verkerk!In Sprong naar de Liefde wordt Sandra door haar vriend Rutger in de steek ge... »
 
 
 
 
 

Amber trilogie
Amber trilogie
Een ontroerende romantische familie-trilogie van ruim 700 pagina's voor uren leesplezier!Amber Wilkens droomt ervan om een beroemde mannequin te worden. Een ... »
 
 
 
 
 

Cheesecake & Kilts
Cheesecake & Kilts
Een vrolijke chicklit van top-auteur Anita Verkerk!Robien, Britt en Michelle staan elke dag in oersaaie grijze mantelpakjes-met-vlinderstrikje voor de klas, ... »