Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oostzee romance
Oostzee romance
Een zonnige liefdesroman van topper Anita Verkerk!Oostzee Romance is een nieuw boek in de succesvolle reeks romans die zich afspeelt op het super-de-luxe rom... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën. In elk deel van deze seri... »
 
 
 
 
 

De vliegende Hollander
De vliegende Hollander
Vlak voor haar trouwdag ontdekt Kelly dat haar aanstaande man een ander heeft. In haar bruidsjurk loopt ze de ijskoude zee in en wordt weer wakker op het dek... »
 
 
 
 
 

Een cocktail voor Alice
Een cocktail voor Alice
Een zonnige liefdesroman vol romantiek en humor van Anita Verkerk die zich afspeelt op Curaçao!'Een cocktail voor Alice’ is het vervolg op ‘Een roos voo... »
 
 
 
 
 

Zinderende liefde
Zinderende liefde
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel!Eeuwige LiefdeNadat het leven van de Amerikaanse Myra door e... »
 
 
 
 
 

Vergeten schande
Vergeten schande
Inge is gelukkig getrouwd met Arno en ze hebben een zoontje. Toch is haar geluk niet helemaal volmaakt.Wie is haar echte moeder? Niemand wil het vertellen...... »
 
 
 
 
 

Eeuwige Liefde
Eeuwige Liefde
Cupido Hot Romance! 18+Als het leven van de Amerikaanse Myra Parker door een tragisch ongeluk helemaal overhoop gegooid wordt, gaat zij op reis naar Europa o... »
 
 
 
 
 

Oostzee romance
Oostzee romance
Het super-de-luxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën.Eerder verscheen in deze ... »
 
 
 
 
 

Villa karamazow
Villa karamazow
 »