Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Prinses Flirt
Prinses Flirt
Samantha en haar tweelingzussen Merel en Marlies hebben het even helemaal gehad met de mannen.In de trein op weg naar het Zwitserse Zermatt spreken ze af dat... »
 
 
 
 
 

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemann... »
 
 
 
 
 

Als een zandkorrel in de wind
Als een zandkorrel in de wind
Als een zandkorrel in de wind is een ontroerende liefdesroman, die in 1994 voor het eerst werd uitgebracht.Marja en Robin zijn smoorverliefd op elkaar en de ... »
 
 
 
 
 

Dochter van de zon
Dochter van de zon
Melanie de Jong (25) heet eigenlijk Kiyari. Ze is als peuter door een Nederlands echtpaar geadopteerd.Als Melanie ouder wordt, wil ze dolgraag naar Peru om m... »
 
 
 
 
 

Bedrogen liefde
Bedrogen liefde
BEDROGEN LIEFDE is het meeslepende verhaal van Amber Wilkens, die ervan droomt om een beroemde mannequin te worden.Als het noodlot daar een stokje voor steek... »
 
 
 
 
 

Heimwee naar Lanzarote
Heimwee naar Lanzarote
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk die zich afspeelt op het Canarische eilandje Lanzarote waar het altijd lente is!Sinds haar prille j... »
 
 
 
 
 

Passie in Peking
Passie in Peking
Na een aantal teleurstellende ervaringen heeft dierenarts-assistente Karina het wel bekeken met de liefde. Zij valt nou eenmaal altijd op getrouwde mannen di... »
 
 
 
 
 

De vliegende Hollander
De vliegende Hollander
Cupido Hot Romance 18+ !Vlak voor haar trouwdag ontdekt Kelly dat haar aanstaande man een ander heeft. In haar bruidsjurk loopt ze de ijskoude zee in en word... »
 
 
 
 
 

Show met bow
Show met bow
 »
 
 
 
 
 

Het betoverde kasteel
Het betoverde kasteel
Een prijswinnend erotisch sprookje van topper Anita Verkerk!Als Samantha's echtgenoot Michael een kunstgalerie overneemt, heeft hij geen tijd meer om met zij... »