Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefde op de Javazee
Liefde op de Javazee
Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk!Het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido vaart met een bonte verzameling passagiers en bemann... »
 
 
 
 
 

Lenteliefde & Kersenbloesem
Lenteliefde & Kersenbloesem
Een zonnige liefdesroman van Anita Verkerk!'Lenteliefde & Kersenbloesem' is nummer 4 in de succesvolle reeks van romantische boeken die zich afspeelt op het ... »
 
 
 
 
 

Zinderende liefde
Zinderende liefde
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! Eeuwige Liefde Nadat Myra's leven door een tragisch ongelu... »
 
 
 
 
 

In vuur en vlam
In vuur en vlam
Drie zinderende erotische novelles van bestseller auteur Anita Verkerk in één vlammende bundel! De zwarte RidderPrinses Esmeralda is bang voor de liefde en... »
 
 
 
 
 

Leve de liefde!
Leve de liefde!
Een vrolijke liefdesroman van bestseller auteur Anita Verkerk!Levensgenieter Tess heeft het helemaal voor elkaar: geld genoeg om mooie designkleding te kopen... »
 
 
 
 
 

De zwarte ridder
De zwarte ridder
Prinses Esmeralda is bang voor de liefde en weigert om te trouwen.Als haar ouders haar aan een kale edelman willen uithuwelijken, ontmoet ze een geheimzinnig... »
 
 
 
 
 

Poeslief
Poeslief
Als Rachel samen met haar vriendinnen op het zonnige Canarische eilandje Lanzarote haar dertigste verjaardag viert, voelt ze zich helemaal niet feestelijk.
H... »
 
 
 
 
 

Dochter van de zon
Dochter van de zon
Melanie de Jong (25) heet eigenlijk Kiyari. Ze is als peuter door een Nederlands echtpaar geadopteerd. Als Melanie ouder wordt, wil ze dolgraag naar Peru om ... »