Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Palmen in de sneeuw
Palmen in de sneeuw door Luz Gabás
 
 
 
 
 

“Clarence, dochter en kleindochter van Spaanse kolonisten. Neemt de kans waar om op een dag dat ze alleen thuis is, de brieven uit het verleden van haar opa, vad...”»


De ontluistering van Amerika
De ontluistering van Amerika door George Packer
 
 
 
 
 

“Wat een interessant boek, over een land wat hoog in aanzien staat in de wereld. Amerika daar gebeurt het, daar moet je wezen. Maar, wat kan een land diep vallen...”»


De kraamhulp
De kraamhulp door Esther Verhoef
 
 
 
 
 

“Een heerlijk spannend boek, haar achtste alweer. Veel is er al over gezegd en geschreven. Wat moet ik daar nu nog aan toevoegen!! Ga het gewoon lekker lezen, ma...”»


De geheime kamer
De geheime kamer door Gabriella Håkansson
 
 
 
 
 

“De geheime kamer moet zich bevinden in "De Tempel", 45 Harley Street in NW Londen. Gebouwd door James Stuart in 1771 en de opdrachtgever was Gideon Fitch Alderm...”»


Brein in brand
Brein in brand door Susannah Cahalan
 
 
 
 
 

“Het zal je maar gebeuren dat je wakker wordt en je ligt in het ziekenhuis vastgebonden op bed. Gek geworden, een nachtmerrie. Dit overkwam Savannah een journali...”»


Het zomerhuis
Het zomerhuis door Anna Fredriksson
 
 
 
 
 

“De roman begint met de begrafenis van Marianne Sandgren. Eva, de oudste dochter regelt de begrafenis. Daar ziet ze haar broer en zus weer terug. Met wie ze al j...”»


Het lam
Het lam door Jannie Regnerus
 
 
 
 
 

“Voor het eerst lees ik een boek van Jannie Regnerus. Wat kan zij mooi schrijven, prachtig taal gebruik en mooie zinnen.

Het onderwerp waarover zij schrijft is...”
»


Doelwit
Doelwit door Linda Jansma
 
 
 
 
 

“Het begint heftig, vrijdagnacht 12 augustus 2012. Judi wordt aangevallen door een man, ze weet op het nippertje te ontkomen, mede door toedoen van haar kat Bruc...”»


Grip
Grip door Stephan Enter & Berglund
 
 
 
 
 

“Op het treinstation in Brussel ontmoeten Paul en Vincent elkaar, ze zijn op weg naar Engeland voor een reünie met Martin en Lotte.

In hun studententijd vormde...”
»


Verloren grond
Verloren grond door Murat Isik
 
 
 
 
 

“Een debuut. En wat voor een!!

Verloren grond speelt zich af in Oost-Turkije, in het dorp Sobyan. Daar woont Mehmet, 12 jr, zijn vader Selim, moeder Asne, broer...”
»