Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Tweede adem door Corine Hartman

- Tweede adem
 
 
 
 
 
(4)

Ik vond dit een heel goed boek. Het verhaal wordt goed opgebouwd en ik werd steeds op het verkeerde been gezet. Steeds als ik dacht dat ik wist wie, hoe en w... »

- Tweede adem
 
 
 
 
 
(4)

Het boek startte een beetje traag op maar daarna is het een spannend boek. Ik dacht telkens die is de dader, maar dan toch weer een andere dader. Uiteindelij... »

- Tweede adem
 
 
 
 
 
(4)

Heerlijke boeken met Nelleke de Winter als hoofdpersoon. Ik heb alle 3 boeken in één adem uitgelezen! »

Boeken zoals Tweede adem door Corine Hartman

Open einde
Open einde
Open einde is de derde adembenemende literaire misdaadroman van Corine Hartman. Reacties op Schone kunsten en Tweede adem, de eerste twee delen in de De Winter-trilogie: 'Het samenspel van een sterk verhaal, de nodige diepgang, onverw... »
Schone kunsten
Schone kunsten
Schone kunsten CORINE HARTMAN Het lukt haar zowaar af en toe om echt te genieten. En te vergeten. Op zo'n moment, met Simone, voelt ze zich bijna weer zo vrij en onbezorgd als toen. Waarom heeft ze die droom dan toch weer? Haar geest laa... »
De dood in de ogen
De dood in de ogen
'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.' Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaar waarin zijn vliegtuig vlak bij de grens met Noord-Vietnam boven Laos is neerge... »

Prikbord

Geralien
Geralien heeft een recensie geschreven over Tweede adem door Corine Hartman.
“Het boek startte een beetje traag op maar daarna is het een spannend boek. Ik dacht telkens die is de dader, maar dan toch weer een andere dader. Uiteindelijk l...” »
Score :
 
 
 
 
 

10 maanden geleden
Tweede adem
Cecile
Cecile heeft het boek Tweede adem toegevoegd aan de plank Nederlandstalige thrillers.
Op een regenachtige namiddag treft dierenarts Zuidema zijn vrouw thuis dood aan. Vermoord, daarover is het rechercheteam van de Politie Gelderland-Midden het sn...
20 Mei 2013, 12:51:13
Tweede adem
Cecile
Cecile heeft Tweede adem door Corine Hartman toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 Mei 2013, 20:04:19
Tweede adem