Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Risico door Robin Cook

- Risico
 
 
 
 
 
(4)

Voor mij een van de beste boeken van deze auteur. Het boek begint met de heksenjacht in Salem in 1692. Het vertelt het verhaal van de vrijgevochten Elisabeth... »

Boeken zoals Risico door Robin Cook

Terminaal
Terminaal
ROBIN COOK Terminaal Als student medicijnen Sean Murphy de kans krijgt stage te lopen in een van’s werelds meest vooraanstaande ziekenhuizen, grijpt hij die met beide handen aan. Het onderzoeksprogramma dat in dit ziekenhuis gevoerd wo... »
Crisis
Crisis
Drie vrouwen, allen gestorven onder mysterieuze omstandigheden. Patholoog-anatoom Jack Stapleton staat voor een raadsel.De eerste vrouw die overlijdt na een plotseling, ernstig zuurstoftekort. Het tweede slachtoffer is de partner van een... »
Embryo
Embryo
ROBIN COOK! Embryo In de ogen van haar collega's is Marissa Blumenthal een vrouw die werkelijk alles bezit: een blakende gezondheid, een schat van een en een zeer geslaagde carrière als wetenschapper. Er is echter iets wat Marissa mist:... »

Prikbord

M-aartjee
M-aartjee heeft Risico door Robin Cook toegevoegd aan haar collectie.
16 Februari 2015, 12:30:12
Risico
Medea
Medea heeft Risico door Robin Cook toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 November 2014, 14:17:23
Risico
sabineke
sabineke is nu Risico door Robin Cook aan het lezen.
“Oké”
15 Mei 2013, 18:01:01
Risico