Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Diagnose
Diagnose
Sean McGillin is achtentwintig en kerngezond totdat hij zijn been breekt tijdens een rondje skeeleren in Central park. Binnen vierentwintig uur na de operati... »
 
 
 
 
 

Vergiftigd
Vergiftigd
Dr.Kim is pas gescheiden, maar vastbesloten een goede vader te blijven voor zijn enige dochter Becky. Op een avond neemt hij Becky mee naar haar favoriete fa... »
 
 
 
 
 

Epidemie
Epidemie
De verschijnselen doen zich heel plotseling voor: zware hoofdpijn, hoge koorts, buikpijn, diarree, braken, keelpijn en hoesten. Een gruwelijke epidemie, waar... »
 
 
 
 
 

Shock
Shock
Deborah en Joanna zijn twee vriendinnen die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Op een dag zien ze in de krant een advertentie die de mogelijkheid lijkt te ... »
 
 
 
 
 

Nano
Nano
‘Deze man is niet alleen een fenomeen, maar ook een genre op zichzelf.’ – <em>Aktueel</em>

Over <em>Doodsakte</em>:
‘De ultieme “de een zijn dood,... »
 
 
 
 
 

Ademnood
Ademnood
Yuri Davydov is een gefrustreerd man. Jaren geleden verliet hij zijn vaderland om rijk te worden in Amerika, maar daar heeft hij het nooit verder geschopt da... »
 
 
 
 
 

Doodsakte
Doodsakte
<strong>Twee artsen sterven tijdens een baanbrekend onderzoek dat het tekort aan doneren kan oplossen. Toeval of opzet?</strong><br/><br/>De Amerikaans-Alban... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd
In de Atlantische Oceaan doet een team van oceanografen en duikers onder leiding van Perry Bergman in een mini-onderzeeër onderzoek naar magmakamers. Een ge... »
 
 
 
 
 

Sfinx
Sfinx
<strong>'Met Sfinx bewijst Robin Cook nogmaals een spannende thrtiller te kunnen schrijven.' - <em>Trouw</em></strong><br/><br/><br/><br/>Erica Baron, een jo... »
 
 
 
 
 

Donor
Donor
Lynn Peirce, een vierdejaars studente geneeskunde, heeft alles goed voor elkaar. Maar wanneer haar vriend Carl in het ziekenhuis opgenomen wordt voor een rou... »