Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Risico door Robin Cook

Terminaal
Terminaal
ROBIN COOK Terminaal Als student medicijnen Sean Murphy de kans krijgt stage te lopen in een van’s werelds meest vooraanstaande ziekenhuizen, grijpt hij die met beide handen aan. Het onderzoeksprogramma dat in dit ziekenhuis gevoerd wo... »
Crisis
Crisis
Drie vrouwen, allen gestorven onder mysterieuze omstandigheden. Patholoog-anatoom Jack Stapleton staat voor een raadsel.De eerste vrouw die overlijdt na een plotseling, ernstig zuurstoftekort. Het tweede slachtoffer is de partner van een... »
Embryo
Embryo
ROBIN COOK! Embryo In de ogen van haar collega's is Marissa Blumenthal een vrouw die werkelijk alles bezit: een blakende gezondheid, een schat van een en een zeer geslaagde carrière als wetenschapper. Er is echter iets wat Marissa mist:... »
Epidemie
Epidemie
De verschijnselen doen zich heel plotseling voor: zware hoofdpijn, hoge koorts, buikpijn, diarree, braken, keelpijn en hoesten. Een gruwelijke epidemie, waaraan alle besmette mensen onherroepelijk bezwijken, grijpt razendsnel om zich hee... »
Diagnose
Diagnose
Sean McGillin is achtentwintig en kerngezond totdat hij zijn been breekt tijdens een rondje skeeleren in Central park. Binnen vierentwintig uur na de operatie overlijdt hij. Darlene Morgan een moeder van zesendertig wacht hetzelfde lot. ... »
Ontvoerd
Ontvoerd
In de Atlantische Oceaan doet een team van oceanografen en duikers onder leiding van Perry Bergman in een mini-onderzeeër onderzoek naar magmakamers. Een geheimzinnig signaal van de bodem van de Oceaan leidt hen naar een fenomeen dat al... »
Besmet
Besmet
Er komt een abrupt einde aan het geluk van dr. Jack Stapleton als hij zijn goedlopende oogartsenpraktijk verliest aan een gigantisch medisch concern... n zijn hele gezin omkomt bij een tragisch vliegtuigongeluk. Verbitterd laat Stapleton... »
Ingreep
Ingreep
Een arts wordt meegesleurd in een strijd tussen wetenschap en geloof en komt ook nog voor onmogelijke keuzes te staan wanneer zijn kind ernstig ziek wordt.

Een archeoloog en goede schoolvriend van patholoog-anatoom Jack Stapleto... »
Infuus
Infuus
ROBIN COOK Infuus Er gebeuren vreemde dingen in het Boston Memorial Hospital: met grote regelmaat sterven er, op onverklaarbare wijze, van een operatie herstellende pati en. Patholoog-anatoom Cassandra Cassidy en haar collega Robert Seib... »
Narcose
Narcose
ROBIN COOK Narcose Jeffrey Rhodes, een bekwaam en algemeen gewwardeerd anesthesist, komt tijdens een betrekkelijk eenvoudige bevalling in de problemen. De moeder reageert tegen elke verwachting in negatief op de narcose en de baby raakt ... »