Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Jetset door Marion Pauw

Zondaarskind
Zondaarskind
De tachtigjarige Geertruida Amalia Langhout verloor op jongeleeftijd haar ouders en groeide op bij de hardvochtige Zusters van Liefde. Als ze als dienstbode bij een gegoede familie in Bussum komt te werken lijkt het tij te keren: ze word... »
In vreemde handen
In vreemde handen
Onheilspellende suspense tegen de achtergrond van het idyllische Toscaanse landschapAls een toerist laat ze zich op een terrasje bedienen en kiest voor een glas Vernaccia. Deze ochtend hoeft ze helemaal niets. Het zal druk genoeg worden,... »
Naaktportret
Naaktportret
Ieder jaar als het mei wordt, dringt het verleden van Marijke van Manen zich genadeloos aan haar op in de vorm van steeds dezelfde nachtmerries. En dit jaar komt daar nog bij dat ze een onbestemd gevoel heeft over het ongeluk dat haar ma... »
Weerloos
Weerloos
Naomi van Heest heeft het helemaal gehad met mannen. Ze laat zich dan ook slechts met moeite overhalen door haar beste vriendin Sonja om weer eens een avond flink te gaan stappen. Zodra ze de discotheek binnenstapt ziet ze hem; een onwee... »
Lokvrouw
Lokvrouw
Marianne en Theo HoogstraatenLokvrouwOmdat de Amsterdamse boekhandelaar Daniel wordt getroffen door een ernstige oogziekte adverteert hij voor een personal assistant, die niet alleen zijn huishouden kan runnen, maar hem ook kan vergezell... »
Vluchtgedrag
Vluchtgedrag
Lotte is niet gewend te vechten, ze is gewend te vluchten. En daar heeft ze een reden voor...

Vluchtgedrag, de nieuwe literaire thriller van bestsellerauteur Loes den Hollander is verschenen!

Vluchtgedrag is Loes den H... »
Rood licht
Rood licht
Roos en haar dochter Evie hebben een gave: ze vallen allebei voorde verkeerde mannen. Waar Roos met de schrik vrijkomt, loopthaar dochter juist in de val. Evie wordt slachtoffer van een bendeloverboys en belandt uiteindelijk als prostitu... »
Close-up
Close-up

In de broererige, zinderende en donkere psychologische thriller Close-up van bestsellerauteur Esther Verhoef probeert Margot haar leven opnieuw op te bouwen als ze Leon, een kunstfotograaf, ontmoet. Deze mysterieuze man laat ... »

Het diner
Het diner
Twee echtparen gaan een avond uit eten. Ze praten over alledaagse dingen, maar ondertussen vermijden ze waar ze het eigenlijk over moeten hebben: hun zoons. Die hebben samen iets uitgehaald wat hun toekomst kan verwoesten.

Het d... »
De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar priv√©kliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carri√®re moet worden. Mathilde is als vrouw in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combin... »