Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Daglicht
Daglicht
In Daglicht zien we Iris, een jonge succesvolle advocate, die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontj... »
 
 
 
 
 

Girl in te dark / meisje in het donker
Girl in te dark / meisje in het donker
‘Meisje in het donker’ van Marion Pauw is de Amerikaanse remake van ‘Daglicht’, de internationale bestseller die tevens succesvol werd verfilmd. Mari... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Een luxe dwarsligger in een stijlvol gouden cadeaudoosje.<br/><br/>Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière ... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje. Ray is veroordee... »
 
 
 
 
 

De wilden
De wilden
Nani leidde een volmaakt leven, maar een faux pas heeft alles op scherp gezet. Om haar gezin in kalmer vaarwater te brengen boekt ze voor zichzelf een reis n... »
 
 
 
 
 

Zondaarskind
Zondaarskind
Geertruida ‘Truitje’ Langhout heeft altijd moeten vechten voor haar bestaan. Op jonge leeftijd verliest ze beide ouders en ze groeit op bij de hardvochtige... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
Jill woont met haar vriend op Aruba. Haar relatie staat op springen en ze voelt zich verloren op het eiland. Een duikcursus biedt afleiding. Maar als Jill op... »
 
 
 
 
 

Grijs gebied
Grijs gebied
Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwek... »