Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Girl in te dark / meisje in het donker
Girl in te dark / meisje in het donker
‘Meisje in het donker’ van Marion Pauw is de Amerikaanse remake van ‘Daglicht’, de internationale bestseller die tevens succesvol werd verfilmd. Mari... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
In Daglicht zien we Iris, een jonge succesvolle advocate, die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontj... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Wat gebeurt er als goed bewaarde geheimen uit het verleden aan het daglicht treden?<br/><br/>Iris, een jonge succesvolle advocate, worstelt met het combinere... »
 
 
 
 
 

Daglicht
Daglicht
Iris is een jonge succesvolle advocate die worstelt met het combineren van haar carrière met de zorg voor haar moeilijk opvoedbare zoontje.

Ray is veroord... »
 
 
 
 
 

De wilden
De wilden
Naní leidde een volmaakt leven, maar een faux pas heeft alles op scherp gezet. Om haar gezin in kalmer vaarwater te brengen boekt ze voor<br/>zichzelf een r... »
 
 
 
 
 

Zondaarskind
Zondaarskind
De tachtigjarige Geertruida Amalia Langhout verloor op jonge<br/>leeftijd haar ouders en groeide op bij de hardvochtige Zusters van Liefde. Als ze als dienst... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
Jill woont met haar vriend op Aruba. Haar relatie staat op springen en ze voelt zich verloren op het eiland. Een duikcursus biedt afleiding. Maar als Jill op... »
 
 
 
 
 

Grijs gebied
Grijs gebied
Naomi fietst in het nachtelijke Amsterdam van haar werk naar huis, wanneer ze onder een viaduct vanachter wordt vastgegrepen. De dader, een man met ijzingwek... »