Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Close-up door Esther Verhoef

- Close-up
 
 
 
 
 
(3)

Niet het beste boek van Ester Verhoef »

- Close-up
 
 
 
 
 
(4)

Beste thriller 2007 staat er op de sticker op mijn exemplaar van Close up. Waarom dan, vroeg ik me tijdens het lezen af. Maar nu ik hem uit heb weet ik het. ... »

- Close-up
 
 
 
 
 
(4)

Ik vind het een goed boek, het blijft boeien. »

Boeken zoals Close-up door Esther Verhoef

Rendez-vous
Rendez-vous
Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanwezig, en de algehele stemming vrolijker is?Ontmoet Simone, een 34-jarige vrouw d... »
Alles te verliezen
Alles te verliezen
Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtig gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van San... »
Terug naar de kust
Terug naar de kust
Nadat Maria abortus heeft laten plegen wordt ze met de dood bedreigd. Ze duikt onder bij haar zus. Terwijl haar dierbaren aan Maria s geestelijke gezondheid beginnen te twijfelen, komt haar belager dichterbij Met een voorwoord van Kluun ... »

Prikbord

Miriam
Miriam heeft Close-up door Esther Verhoef toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

14 November 2017, 10:29:12
Close-up
Peter
Peter heeft het boek Close-up toegevoegd aan de plank Esther Verhoeff.
<b>Het betreft hier een Dwarsligger, een innovatief nieuw boekformaat dat gemakkelijk in de hand ligt en je overdwars leest. Gedrukt op dundrukpapier, met een g...
13 November 2017, 17:10:37
Close-up
Peter
Peter heeft Close-up door Esther Verhoef toegevoegd aan zijn collectie.
13 November 2017, 17:10:26
Close-up