Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De babymakelaar door Marelle Boersma

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Heel erg goed geschreven verhaal waarin je meegesleurd wordt door de personages. Goed leesbaar en zeker een aanrader! »

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Vol verwachting ben ik aan de Babymakelaar begonnen, en mijn verwachtingen kwamen uit. Een steengoed verhaal, met niet te veel personages waardoor je lekker ... »

- De babymakelaar
 
 
 
 
 
(5)

Zo wat een heftig verhaal. Het is fictief, maar wetende dat het echt zo gebeurd is te erg voor woorden. Ga meer van haar lezen ze schrijft wel lekker om te l... »

Boeken zoals De babymakelaar door Marelle Boersma

Zomertijd
Zomertijd
Koen en Isabel hebben allebei een zeer verantwoordelijke en drukke baan. Wanneer de schoolvakantie aanbreekt moeten ze voor één week een logeeradres voor hun dochtertje Bibi regelen. Op aanraden van een collega van Koen brengen ze haar... »
Alleen Eva
Alleen Eva
Een zinderende psychologische thriller...Alleen Eva vertelt het verhaal van Eva, een jonge vrouw van tweeëndertig. Ze is getrouwd met psychiater Frank en is stiefmoeder van zijn twee puberende kinderen. Ogenschijnlijk heeft Eva haar lev... »
Zachte heelmeesters
Zachte heelmeesters
Drie maanden lang leeft de gescheiden huisarts Heleen in slopende onzekerheid. Haar tienerdochter Mila verdwijnt op de avond van de veertiende juni spoorloos en er wordt niets meer van haar vernomen. Als het meisje op een middag in septe... »

Prikbord

Saskia
Saskia heeft De babymakelaar door Marelle Boersma toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

17 November 2016, 20:40:25
De babymakelaar
Niek
Niek heeft De babymakelaar door Marelle Boersma toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

31 Augustus 2014, 20:29:52
De babymakelaar
Nicole
Nicole heeft een recensie geschreven over De babymakelaar door Marelle Boersma.
“Zo wat een heftig verhaal. Het is fictief, maar wetende dat het echt zo gebeurd is te erg voor woorden. Ga meer van haar lezen ze schrijft wel lekker om te leze...” »
Score :
 
 
 
 
 

24 Augustus 2014, 15:30:31
De babymakelaar